APA ITU S-GLOW?

S-GLOW dibuat daripada 100% bahan semulajadi dengan kombinasi nurtrien kompleks yang menyokong “Rambut, Kulit dan Kuku”. Produk ini diformulasi untuk membantu menggalakkan penghasilan kolagen .

Bahan utama S-GLOW adalah “Collagen Peptide dan Vitamin C”. Kedua-dua bahan ini dapat membentuk satu filem pelindung pada akar dan folikel rambut untuk bantu menghalang masalah rambut gugur atau rambut beruban.

Selain itu, untuk galakkan pertumbuhan rambut dari dalam, kami gunakan 2 jenis bahan yang dipatenkan iaitu “Lynside® Forte B dan Oryza Polyamine”. Lynside® Forte B adalah pemakanan yis yang dipaten DARI PERANCIS, manakala, Oryza Polyamine adalah esktrak benih beras polyamine yang dipaten DARI JEPUN.

S-GLOW juga mengandungi biotin, juga dikenal sebagai Vitamin H, yang menyumbang kepada kesihatan rambut kita.

Penyelidikan perubatan moden pula mengesahkan Lynside® Forte B mempunyai “8 Vitamin B” yang penting dapat membantu badan untuk menggunakan makronutrien dalam makanan sebagai bahan untuk mengeluarkan tenaga dan mengurangkan keradangan daripada jangkitan bakteria untuk kesihatan sistem saraf yang baik. Selain itu,  Lynside® Forte B juga mengeluarkan protein, serat, mineral, glutathione dan lain-lain yang sangat baik untuk kesihatan rambut, kulit, dan kuku.

Oryza Polyamine pula menpunyai jisim molekular di bawah 250 supaya badan kita dapat serap khasiat polyamine dengan lebih baik. Selain itu, kandungan polyamine yang diekstrak daripada benih beras adalah paling tinggi khasiatnya. Oryza Polyzamine dapat menggalakkan pertumbuhan rambut dan rambut yang berkilat.

Kandungan kolagen yang tinggi dalam S-GLOW berfungsi sangat praktikal untuk menjaga kesejahteraan kulit, rambut, dan kuku. Kolagen dapat membantu meningkatkan keanjalan dan ketebalan rambut sekaligus mencegah keguguran dan penipisan rambut. Oleh kerana kolagen adalah prasyarat untuk mengekalkan keadaan kulit yang baik, ia dapat membantu mengekalkan keanjalan dan kelembapan kulit sehingga mencegah keriput mendekat. Juga, tidak ramai di antara kita yang mengetahui intipati kolagen untuk mengekalkan kekuatan kuku yang mencegah kuku rapuh.

Selain itu, S-GLOW mempunyai Vitamin C yang memberi kesan sinergi. Vitamin C dan kolagen saling bergantung. Sekiranya jumlah Vitamin C tidak mencukupi, badan kita tidak akan dapat membentuk atau menyimpan kolagen. Inilah sebabnya mengapa Vitamin C adalah faktor bersama untuk sintesis kolagen kerana ia membantu menyatukan sel semasa pembentukan kolagen. Akhirnya, ia dapat membantu tubuh kita mensintesis kolagen yang membawa kepada kuku, rambut, kulit dan faedah tubuh yang sihat.

Wellous Malaysia telah menghasilkan S-GLOW dengan menggunakan ramuan paten Lynside Forte B dan Oryza Polyamine di bawah bimbingan Pakar Doktor Amir Farid Bin Che Isahak yang berpengalaman lebih daripada 20 tahun dalam bidang anti-penuaan. Pada awal tahun 2019, beberapa kajian telah dijalankan dan S-GLOW berjaya mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dalam masa yang singkat sahaja, Wellous telah berjaya meraih pelbagai Anugerah dari dalam dan luar negara.

Wellous Awards

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG

S-GLOW Keguguran Rambut
6 Punca-punca Keserian Hilang

FUNGSI-FUNGSI UTAMA S-GLOW

S-GLOW TESTIMONI

Previous
Next

PENAFIAN: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun begitu, hasil berbeza mengikut keadaan dan tahap kesihatan pengguna.

Lebih 28,638 pelanggan BERPUAS HATI DAN BERJAYA mengatasi keguguran rambut dan membaikpulih keserian yang lebih baik dan ketara dalam 3-4 minggu (bergantung kepada tahap kesihatan).

PERLINDUNGAN INSURANS SEBANYAK 3 JUTA

Sekiranya anda menghadapi kesan sampingan disebabkan oleh S-GLOW ini, anda boleh claim insurans dengan Wellous.

Previous
Next

INFORMASI S-GLOW

ISI KANDUNGAN 

1 botol mempunyai 60 tablets S-GLOW.

CARA PENGAMBILAN

2 tablet sehari sebelum sarapan. Kunyah hancur dan makan macam gula sahaja. Perisa S-GLOW adalah lemon peach.

TINDAKBALAS PENGAMBILAN S-GLOW

Untuk permulaan, tubuh mula menyerap nutrien, nutrien dari S-GLOW akan membantu menambah nutrien yang hilang di folikel rambut.  Amalkan sehingga 60 hari untuk dapatkan kesan sepenuhnya dan optimum.

Harga Pakej S-Glow Malaysia

(Promosi Hujung Tahun dari 03hb hingga 25hb December 2021)
(Sementara Stok Masih Ada)

PERHATIAN: Harga Baru dari Wellous HQ bermula pada 1st April 2022. Harga produk yang rendah dari harga yang ditetapkan adalah dari penjual yang tidak berdaftar.

PERINGATAN: Pastikan anda membeli produk original yang mempunyai Kod QR, No Siri dan FarmaChecker dari KKM yang terbaru. Jangan terpengaruh dengan harga murah yang ada di pasaran. Jangan bertaruh kesihatan anda dengan produk palsu.

Percubaan

1 Botol
(60 Biji - 30 Hari)

Australia Bellesy Wellous S-Glow 1 Bottle

HARGA SEKARANG:

RM 260

+ Free Shipping

1 Rawatan

3 Botol
(180 Biji - 90 Hari)

Australia Bellesy Wellous S-Glow 3 Bottles

HARGA SEKARANG:

RM 599

+ Free Shipping

2 Rawatan

6 Botol
(360 Biji - 180 Hari)

Australia Bellesy Wellous S-Glow 6 Bottles

HARGA SEKARANG:

RM 1,180

+ Free Shipping

Digalakkan ambil 3 BOTOL (PAKEJ 1 RAWATAN) untuk kegunaan berterusan bagi mendapatkan hasil yang OPTIMUM dalam 90 hari. In sha Allah jika tahap keserian memuaskan, boleh hentikan pengambilan produk S-GLOW.

RAKAN PENGHANTARAN

ATM Transfer / Online Bank Transfer

Bank-in sebelum jam 3.00 pm, kami akan pos pada hari yang sama.

Kumpul Sendiri Dekat GDEX Branch

COD di branch GDEX berdekatan kawasan tempat tinggal anda, buat bayaran tunai dekat kaunter GDEX semasa menerima parcel.

Cash On Delivery (COD)

COD sampai ke alamat anda, buat bayaran tunai semasa menerima parcel.

BAGAIMANA NAK ORDER?

Untuk dapatkan info lebih lanjut atau buat tempahan sekarang, boleh hubungi kami dengan tekan butang di bawah. Jangan tunggu lagi, klik sekarang!

ATAU

Hungbungi Kami Untuk Konsultan Percuma / Pesanan

PENGESAHAN S-GLOW

ATAU

Hungbungi Kami Untuk Konsultan Percuma / Pesanan

SOALAN LAZIM

2 tablet sehari sebelum makan pagi. Kunyah hancur dan makan macam gula sahaja. Perisa S-GLOW adalah lemon peach.

S-GLOW bebas dari kesan sampingan. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi.

Ya, S-GLOW dikelas Sebagai Produk Makanan Oleh NPRA, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Sesiapa yang berumur 20 tahun ke atas boleh mengambil kolagen, kerana kolagen dalam badan mula merosot seawal umur 20.

Ya. Ketika mengandung, janin dalam kandungan akan menyerap banyak kolagen daripada ibunya, menyebabkan ibunya kehilangan kolagen sendiri. Ini mengakibatkan kulit kering, pucat, dan akan kehilangan keanjalannya. Selain itu, wanita mengandung boleh mendapat manfaat Vitamin B9 (asid folik) yang boleh mengurangkan risiko kecacatan bayi. Bagaimanapun, jika anda mempunyai sebarang penyakit, sila berjumpa doktor terlebih dahulu sebelum mengambil. S-GLOW mengandungi kolagen diekstrak daripada ikan, jadi amat penting untuk ambil tahu sekiranya ia menyebabkan tindak balas alahan.

Ya, S-GLOW tidak mengandungi sebarang hormon dan tidak mempengaruhi sistem hormon wanita, jadi ia tidak akan memberi kesan terhadap kitaran haid.

Harga asal sebotol S-GLOW adalah RM350.

Sekarang S-GLOW masih lagi dijual pada harga promosi RM260 sebotol.

Ia bergantung kepada individu kerana setiap manusia mempunyai keupayaan penyerapan yang berbeza.

Tidak. S-GLOW menggunakan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit dari dalam dan luar. Ia mengawal metabolisme kulit untuk menggalakkan anti-penuaan dan pelunturan. Walaupun anda berhenti, kulit anda akan sentiasa bersinar dan lembut. Kami cadangkan anda mengambil 1 tablet setiap hari untuk penjagaan terhadap pendedahan kepada sinaran UV, pencemaran, dan kesan radikal bebas.

S-GLOW adalah penyeri kecantikan 3-dalam-1, iaitu daripada rosak menjadi segak. Ia menggabungkan pelbagai nutrien kompleks yang menyokong pertumbuhan rambut, kulit, dan kuku, pada waktu yang sama membantu menggalakkan penghasilan kolagen, dan menghalang kerosakan daripada radikal bebas.

Kolagen topikal (penjagaan kulit) tidak memberi kesan yang sama seperti pengambilan kolagen secara oral. Kolagen tersebut terlalu besar untuk menembusi kulit kerana kolagen topikal tidak merangsang penghasilan kolagen di tahap selular sebagaimana kemampuan suplemen kolagen berbuat demikian.

Kami melakukan penghantaran pada hari Isnin sampai sabtu. Biasanya ia akan mengambil masa 1- 3 hari bekerja.

WhatsApp ke 019-983 1068. Barang sampai baru bayar.

Rujukan:

  • https://www.ulprospector.com/en/eu/Food/Detail/4125/115900/Lynside-Forte-B-
  • http://www.oryza.co.jp/html/english/pdf/ORYZA%20POLYAMINE%20Cosmetic%20Ver.2%20MM.pdf
  • https://gnosisbylesaffre.com/forte-b/
  • https://www.alodokter.com/4-pilihan-vitamin-kuku-yang-menjadikan-kuku-anda-sehat

Disclaimer: Testimonials, case studies, and examples found on this page are results that have been forwarded to us by users of Wellous products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Do not take if you are pregnant, nursing, are under the age of 18 or have, or suspect you may have a medical condition. Consult your physician before using these, or any other, dietary supplements. Keep out of the reach of children or pets.

© 2023 Bellesy. All Rights Reserved.