Bellesy Wellous Tiger Milk King

APAKAH WELLOUS TIGROX TIGER MILK KING?

Dengan lebih 400 tahun sejarah perubatan, orang asli di Malaysia menggunakan cendawan susu harimau atau nama Inggerisnya, “tiger milk mushroom” sebagai penawar & terapi semula jadi untuk merawat batuk, asma, hidung allergy, bronchitis, deman, muntah-muntah, ketakcernaan, gastrik, keracunan makanan dan lain-lain lagi. Wellous Tigrox Tiger Milk King adalah 100% herba asli & tiada kesan sampingan minuman kesihatan.

Kini, cendawan susu harimau merupakan bahan utama eksperimen di kebanyakan institusi kajian. Kajian saintifik mengesahkan bahan aktif cendawan susu harimau seperti polisakarida, asid kafeik, asid p-coumaric dan beta-glucan menpunyai aktiviti yang tinggi dan mampu meningkatkan kesihatan paru-paru dan imuniti manusia secara efektif.

Play Video

“….Menjadi seorang doktor perubatan barat yang terlatihTun Mahathir tidak dapat menemui sebarang bat untuk merawat batuk kronik yang di alaminya sehinggalah kawan beliau memujuknya untuk mengambil Cendawan Susu Harimau….” Kenyataan oleh Tun Dr. Mahathir bin Mohamad

International Biotechnology Convention, 2002

5 MANFAAT UTAMA TIGROX TIGER MILK KING

Bellesy Wellous Tiger Milk King 5 Kuasa Anti

Anti-Penyakit

Polisakarida adalah bahan imunomodulatori yang baik. Ia merangsang badan untuk menghasilkan sel imun dalaman seperti makrofaj, sel pembunuh semulajadi dan limfosit T, menguatkan pertahanan badan terhadap virus.

Anti-Alahan

Memulihkan metabolisme sel, mengurangkan reaksi badan terhadap allergen, membaikpulih alahan berkaitan pernafasan (asma dan batuk) dan bermanfaat untuk perokok dan mereka yang terdedah dengan persekitaran yang tercemar.

Anti-Radang

Menghalang kemusnahan sel radang, membaiki kerosakan tisu dan fungsi metabolic sel, dan meningkatkan fungsi paru-paru dan pernafasan.

Anti-Mikrob

Mengaktifkan perkembangan sel imun, meningkatkan keupayaan badan melawan jangkitan virus, mengesan dan menghapus virus dan kuman.

Anti-Oksidasi

Sklerotia cendawan susu harimau mengelakkan tekanan oksidatif dalam badan.

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG

Simptom Paru-Paru Bermasalah

TIGROX TIGER MILK KING TESTIMONI

Previous
Next

PENAFIAN: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun begitu, hasil berbeza mengikut keadaan dan tahap kesihatan pengguna.

Lebih 143,224 Kotak Terjual Sejak Pelancarannya!

98% Pengamal Teruja Dengan Kesan Positif selepas mengamalkan TIGROX TIGER MILK KING. Mereka kini menjalankan kehidupan yang lebih sihat

PERLINDUNGAN INSURANS SEBANYAK 3 JUTA

Sekiranya anda menghadapi kesan sampingan disebabkan oleh TIGROX TIGER MILK KING ini, anda boleh claim insurans dengan Wellous.

2021 Wellous 3 Millions Insurance Coverage

INFORMASI TIGROX TIGER MILK KING

ISI KANDUNGAN 

1 kotak mengandungi 20 pek cecair.

CARA PENGAMBILAN

1 pek cecair sehari

TINDAKBALAS PENGAMBILAN TIGROX TIGER MILK KING

Bellesy Wellous Tiger Milk King Tindakbalas

Harga Pakej Tigrox Tiger Milk King Di Malaysia​

Promosi 520 dari 20hb hingga 22hb Mei 2022
Diskaun RM 52 untuk 3 kotak keatas
(Sementara Stok Masih Ada)

PERHATIAN: Harga Baru dari Wellous HQ bermula pada 1st April 2022. Harga produk yang rendah dari harga yang ditetapkan adalah dari penjual yang tidak berdaftar.

PERINGATAN: Pastikan anda membeli produk original yang mempunyai Kod QR, No Siri dan FarmaChecker dari KKM yang terbaru. Jangan terpengaruh dengan harga murah yang ada di pasaran. Jangan bertaruh kesihatan anda dengan produk palsu.

Percubaan

1 Kotak
(20 HARI)

1 Box Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 250

+ Free Shipping

Asas

2 Kotak
(40 HARI)

2 Boxes Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 460

+ Free Shipping

Premium

3 Kotak
(60 HARI)

3 Boxes Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 630

+ Free Shipping

Premium+

4 Kotak
(80 HARI)

4 Boxes Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 840

+ Free Shipping

Keluarga

5 Kotak
(100 HARI)

5 Boxes Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 1050

+ Free Shipping

Keluarga+

6 Kotak
(120 HARI)

6 Boxes Tigrox Tiger Milk King

HARGA SEKARANG:

RM 1,250

+ Free Shipping

Digalakkan ambil 3 KOTAK (PAKEJ RAWATAN PREMIUM) untuk kegunaan berterusan bagi mendapatkan hasil yang OPTIMUM sepanjang 60 hari. In sha Allah jika tahap kesihatan memuaskan, boleh hentikan pengambilan produk TIGROX TIGER MILK KING.

APA ITU CENDAWAN SUSU HARIMAU?

Lignosus rhinoceros iaitu nama saintifik cendawan susu harimau bukan cendawan biasa. Menurut kepercayaan orang asli, cendawan ini tumbuh di tempat tertumpahnya susu harimau betina semasa ia menyusukan anak. Cendawan Susu Harimau adalah unik dan berharga kerana susah dijumpai dan, tidak seperti cendawan lain, ia tumbuh secara tunggal. Tambahan lagi, cendawan yang berkualiti adalah membesar sehingga peringkat matang dan tumbuh keluar dari tanah serta menerbitkan batang dan lembayung (payung cendawan).  Oleh yang demikian, cendawan susu harimau dikelaskan sebagai khazanah negara.

Cendawan susu harimau terbahagi kepada 3 bahagian, sklerotium yang merupakan bahagian paling awal terbentuk, kemudian batang dan akhirnya membentuk payung. Bahagian yang paling berkhasiat adalah bahagian sklerotium yang mengandungi pelbagai bahan aktif seperti polisakarida, asid kafeik, asid p-coumaric dan beta-glucan yang secara umumnya digunakan untuk paru-paru dan kesihatan secara menyeluruh..

Tiger Milk King Lemon

KENAPA PILIH TIGROX (CENDAWAN SUSU HARIMAU)?

  1. Cendawan Susu Harimau TMK β-Active 50% yang disemai, mirip dengan process pembesaran cendawan susu harimau semulajadi, semulajadi dan organik, bebas bahan kimia dan sisa nitrogen.
  2. Cendawan semaian lebih berkhasiat daripada liar kerana cendawan semaian berada di bawah kawalan ketat ketika proses penanaman, mematuhi piawaian keselamatan dan kesihatan, mempunyai penghasilan yang stabil, kualiti yang baik dan lebih berkesan
  3. Minuman kesihatan yang mesra pengguna, kandungan air dan ramuan yang sempurna, bersaiz poket dan senang dibawa, senang koyak dan terus minum.
  4. Berperisa mangga, tidak pahit seperti Ubat Tradisional Cina, manis dan tidak melekit.

Bagaimana Nak Order?
Kenapa Order Dengan Bellesy?

Bellesy adalah 100% Original Tigrox Tiger Milk King pembekal & pengedar Malaysia. Kita hanya jual 100% product original di Malaysia. Semua product Tigrox Tiger Milk King kita jual adalah terus hantar dari Wellous Malaysia’s warehouse untuk memastikan produk yang anda terima adalah 100% original. Anda dapat terima parcel Tigrox Tiger Milk King dalam 1-2 hari bekerja! 

Untuk dapatkan info lebih lanjut atau buat tempahan sekarang, boleh hubungi kami dengan tekan butang di bawah. Jangan tunggu lagi, klik sekarang!

ATAU

Hungbungi Bellesy Untuk Konsultan Percuma / Pesanan

RAKAN PENGHANTARAN

ATM Transfer / Online Bank Transfer

Bank-in sebelum jam 3.00 pm, kami akan pos pada hari yang sama.

Kumpul Sendiri Dekat GDEX Branch

COD di branch GDEX berdekatan kawasan tempat tinggal anda, buat bayaran tunai dekat kaunter GDEX semasa menerima parcel.

Cash On Delivery (COD)

COD sampai ke alamat anda, buat bayaran tunai semasa menerima parcel.

PENGESAHAN TIGROX TIGER MILK KING

Previous
Next

BAGAIMANA VERIFY ORIGINAL TIGER MILK KING

Step 1: Muat Turun QR Code Reader

Download QR Code Reader

Dapatkan salah satu aplikasi yang tersedia – pembaca kode QR

Muat turun pembaca kode QR dekat Google Play Store atau  Apple App Store

Step 2: Pindai Kode QR

Pindai kode yang ditampilkan pada kemasan/Barcode Anti-Pemalsuan ditunjukkan di belakang kemasan produk /Hanya 3 upaya yang diizinkan untuk menjalankan Pindai QR

Ada 3 jenis kode QR seperti di bawah ini

Wellous Product QR Code Types

Wellous Verification Step 1 Scan
Wellous Verification Step 2 Scan QR Code
Wellous Verification Step 3 Fill Up Form on Web

Step 3: Tunggu Hasilnya

Authentication Page

Halaman otentifikasi akan secara otomatis dimuat/Anda diminta untuk mengisi informasi tertentu/Kunci dalam kode keamanan – Hanya 1 upaya yang diberikan untuk verifikasi kode

Anda akan melihat salah satu dari 2 kotak pesan berikut setelah mengklik “VERIFIKASI”

Wellous Real Product Verfication Popup

Kotak pesan ini akan muncul jika pembelian Anda asli

Wellous Fake Product Verfication Popup

Kotak pesan ini akan muncul jika pembelian Anda palsu atau jika Anda memasukkan nomor yang salah

DISCLAIMER/PENAFIAN: Produk ni tidak membantu untuk menyembuhkan pesakit yang sedang membuat rawatan Dialisis (Tiada jaminan yang mampu hentikan rawatan dialisis selepas mengamalkan produk ini). Tetapi jika anda belum membuat rawatan dialisis, digalakkan mengamalkan produk ini sebagai langkah awal pencegahan penyakit buah pinggang dan masalah lain. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Jadi ambil tindakan SEGERA sebelum TERLAMBAT!

ATAU

Hungbungi Bellesy Untuk Konsultan Percuma / Pesanan

SOALAN LAZIM

Tigrox Tiger Milk King sesuai untuk peringkat umur, terutamanya mereka yang mengalami batuk berpanjangan, bronkitis dan mereka yang mudah jatuh sakit.

Tigrox Tiger Milk King mengandungi cendawan susu harimau (Lignosus rhinocerus), ekstrak licorice, limau kasturi, vitamin C.

Satu sachet setiap hari untuk diambil selepas makan.

Kanak-kanak yang berumur 7 tahun ke atas boleh ambil satu packet Tigrox Tiger Milk King.

Ibu mengandung tidak digalakkan mengambil Tigrox Tiger Milk King.

Buat masa ini, tiada kajian yang menunjukkan sebarang konflik/interaksi antara Cendawan Susu Harimau dan perubatan, namun kami mencadangkan anda untuk mengambil sekurang-kurangnya 1 – 2 jam jika ingin mengambil ubat lain.

Ia adalah berbeza bagi setiap manusia, dan kebanyakannya tidak akan merasai krisis pemulihan, bagaimanapun sesetengah manusia mungkin mengalami simptom seperti kahak yang banyak, kerana kahak adalah salah satu cara menyahtoksin.

Jika ingin mengambil Tigrox Tiger Milk King, cuba elakkan makanan yang masam dan pedas. Ini kerana makanan yang masam dan pedas mungkin mengurangkan jumlah nutrisi Cendawan Susu Harimau.

Rujukan:

1. Tiger milk mushroom: Malaysia’s lost national treasure

2. Health benefits of wild Tiger’s Milk mushroom

3. Lignosus rhinocerus

4. Nallathamby N, Phan CW, Seow SL, et al. A Status Review of the Bioactive Activities of Tiger Milk Mushroom Lignosus rhinocerotis (Cooke) Ryvarden. Front Pharmacol. 2018;8:998. Published 2018 Jan 15. doi:10.3389/fphar.2017.00998

Disclaimer: Testimonials, case studies, and examples found on this page are results that have been forwarded to us by users of Wellous products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Do not take if you are pregnant, nursing, are under the age of 18 or have, or suspect you may have a medical condition. Consult your physician before using these, or any other, dietary supplements. Keep out of the reach of children or pets.

© 2023 Bellesy. All Rights Reserved.